Eerbetoon aan Haagse straatmuzikant Chuck Deely, 9 januari 2017 ( 62 jaar)

Taal Actief met muziek (groep 7), thema 4 Straatmuzikanten.
http://kruger.scoh.nl/Informatie/Muziek/art/6686

"Thank you for everything you've done"
(Laatste woorden van Chuck tegen Alexander Spoor)  
Dit MOET JE ZIEN!: https://www.maxvandaag.nl/sessies/themas/media-cultuur/haagse-straatmuzikant-chuck-deely-overleden/

Eén van de beroemdste staatmuzikanten van Nederland is bijna 1 jaar geleden overleden. 9 januari 2017 overleed hij na een griep in het Westeinde ziekenhuis. Veel mensen 'kennen' hem als de zanger voor de HEMA op de Grote Marktstraat in het centrum en de zij-uitgang van het Centraal Station. Hij had geen uitkering, hij leefde van de muziek. Misschien ben je wel eens langs hem gelopen, maar wie is hij daadwerkelijk? Wil je meer weten over Chucks leven klik dan op https://nl.wikipedia.org/wiki/Chuck_Deely of kijk naar de vele documentaires die over hem zijn verschenen. 

Ik schrijf nu een ode (eerbetoon) voor Chuck Deely in de stijl van Harry Bannink en ik zal dit opnemen voor de HEMA / CS op 9 januari 2018, 1 jaar na zijn dood.https://www.youtube.com/watch?v=n4EbhicID8M

Volgens Pleun is het nog steeds een groot gemis dat de klanken van de van oorsprong Amerikaanse straatmuzikant niet meer te horen zijn in de binnenstad. Daarom doet zij een poging in zijn voetsporen te treden. “Chuck is mijn inspiratievoorbeeld. Het is knap dat hij hier iedere dag voor zoveel mensen heeft gespeeld”, vertelt ze aan Den Haag FM.
https//denhaagfm.nl/2017/09/14/haagse-straatmuzikant-brengt-ode-aan-chuck-deely/

https://jandewandelaar.wordpress.com/chuck-deely-r-i-p-1954-2017/
Meester Van Duijn

Interesse & vragen

Ons adres
Fischerstraat 133, 2572 PV Den Haag
T 070 - 388 88 55 F 070 - 388 88 54

Kom gerust langs!
Of mail ons
Contactpagina