Over de Paul Krugerschool

De Paul Krugerschool is een goede basisschool voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar in de Haagse wijk Transvaal. De kinderen leren in de jaren dat ze bij ons op school zitten allerlei zaken: lezen, taal, schrijven, rekenen, wereldoriëntatie. Maar ook goed omgaan met elkaar, zich houden aan bepaalde regels, creativiteit, expressie en samenwerken, vinden wij op school erg belangrijk. Daarom bieden wij een zeer breed vakkenpakket aan. Door veel verschillende vakken aan te bieden, kunnen kinderen zelf ontdekken waar ze goed in zijn en waar ze in willen uitblinken.

De Paul Krugerschool is er trots op dat er kinderen van allerlei nationaliteiten en achtergronden op school zitten. Bij elkaar hebben we meer dan 20 nationaliteiten in huis! Iedereen is bij ons welkom. We zijn een christelijke basisschool, respect en waardering voor elkaar en elkaars godsdienst is belangrijk. We besteden niet alleen aandacht aan het christelijk geloof, maar ook aan andere levensbeschouwingen waaronder de moslim- en hindoereligie.

Interesse in onze school? Kom dan langs voor kennismakingsgesprek en rondleiding. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 070 – 388 88 55. Uw kind aanmelden?

Interesse & vragen

Ons adres